Termeni si conditii

Prin accesarea și utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate în prezentul document.

Compania

Nume: QUALITY ACCENT S.R.L.

Număr național de înregistrare în Registrul Comerțului: J2/1930/28.10.2021

CUI: 45138225

Sediul social: Sat Zadareni, Comuna Zadareni, str. Gradinilor nr. 687, jud. Arad

România

Condiții generale

Prin vizitarea acestui site, sunteți automat de acord cu Termenii și Condițiile.

Fotografiile produselor publicate pe acest site sunt cât mai apropiate de realitate. Cu toate acestea, din cauza iluminării, a aspectelor tehnice (cum ar fi ecranul), nuanțele și aspectul pot varia ușor în realitate.

Clienții vor fi întotdeauna informați cu privire la disponibilitatea produselor, dacă solicită în mod expres acest lucru, sau prin intermediul buletinelor informative sau al sistemelor automate de inventariere. Acest lucru include viitoarele reaprovizionări, stocurile limitate, producția la cerere, rezervări etc. În mod similar, clienții vor fi notificați cu privire la termenele de livrare și eventualele întârzieri.

Prețurile pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Produsele cumpărate prin intermediul www.articolepentrucopii.ro vor fi asociate cu o factură, care va fi comunicată clientului fie prin e-mail, fie prin poștă fizică.

Conținutul regăsit pe www.articolepentrucopii.ro este protejat de drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de autor și de toate legile aplicabile. Folosirea conținutului găsit pe acest site fără permisiunea scrisă este pedepsită de lege.

QUALITY ACCENT NU permite utilizatorilor săi să modifice (parțial sau complet) conținutul acestui site web și nici nu permite copierea, reproducerea sau redistribuirea vreunui element al acestuia. QUALITY ACCENT este o marcă înregistrată, iar reproducerea oricăruia dintre elementele sale este pedepsită de lege.

Achiziții

Achiziționarea produselor de la QUALITY ACCENT reprezintă o obligație de plată acceptată și irevocabilă. Pentru a procesa plățile, este posibil să fiți redirecționat către gateway-uri de plată partenere, care pot colecta informațiile necesare pentru a vă procesa plata.

Clienții pot plasa comenzi fie ca oaspeți, fie ca utilizatori înregistrați. În ambele cazuri, clienții sunt obligați să furnizeze o adresă de e-mail validă pentru a le fi confirmată comanda și pentru orice altă comunicare ulterioară, inclusiv pentru primirea facturilor.

Pentru a procesa complet o comandă, clientul trebuie să selecteze produsele pe care dorește să le comande și mărimea acestora. Acesta trebuie să adauge produsele respective în coșul de cumpărături cu un simplu clic, apoi să facă clic pe „Procedeți la finalizarea comenzii”. Acolo, trebuie să furnizeze toate informațiile relevante legate de expediere, plată și detaliile de contact. După primirea acestor detalii, QUALITY ACCENT va aproba comanda și va trimite confirmarea, împreună cu factura. Ulterior, puteți fi contactat pentru comunicări ulterioare.